Ze zijn 28 jaar getrouwd – nu onthult Jon Bon Jovi het geheim achter hun huwelijk

Beeld je het volgende in: Bon Jovi treedt op voor miljoenen fans in volle stadions. Hij heeft miljoenen fans die hun liefde uitschreeuwen voor deze zanger.

En wat doet Bon Jovi? Nou, hij blijft getrouwd met zijn middelbare school liefde.

Er zijn niet veel high-profile beroemdheden zoals Bon Jovi wier hun huwelijk zo lang kon overleven. Bon Jovi’s 28-jarige huwelijk met Dorothea Hurley is een van deze. Ze groeiden allebei op in New Jersey en ontmoetten elkaar tijdens de middelbare school. Ze hebben ondertussen ook vier kinderen.

Dus wat is nu hun geheim? De meeste koppels vinden het moeilijk genoeg om genoeg tijd met elkaar door te brengen, en dit zonder alle roem, fortuinen, en miljoenen schreeuwende fans.

‘Ik wist dat ik de juiste beet had, toen ik haar de eerste keer ontmoette,’ zo zegt Bon Jovi aan PEOPLE.

Hij gelooft dat hun succesvolle relatie te wijten is aan verschillende factoren. Omdat ze al zoveel jaren samen zijn, voelen ze elkaar dan ook perfect aan. Zijn vrouw voelt ook heel veel vertrouwen in haar relatie, en het maakt niets uit dat er miljoenen andere vrouwen zijn die schreeuwen om de aandacht van haar man.

Maar het belangrijkste is dat ze elkaars yin en yang zijn. Bon Jovi is overal en nergens, en heeft eigenlijk bijna nooit rust. Zijn vrouw is degene die een kalmerende factor is voor haar man, en dat zorgt ervoor dat alles perfect samen blijft.

‘Ze is de lijm die alles bij elkaar houdt,’ zo zegt Bon Jovi.

Dit laat zien dat er geen groot geheim is achter hun huwelijk. Het zijn de alledaagse kleine dingen die ervoor zorgen dat het huwelijk van het echtpaar ondertussen bijna drie decennia lang stand houdt. Deel dit artikel als je dit ook fantastisch vindt!