Arm van man krijgt alle kleuren van de regenboog na afschuwelijke spinnenbeet

Een man uit het Amerikaanse Arizona kreeg een beet van een spin toen hij het vuilnis ging buitenzetten. Bijna onmiddellijk daarna begon de arm te verkleuren. Eerst op een kleine plek, daarna over de hele arm.

“Het is nu zo’n twee dagen geleden maar ik heb nog steeds enorme pijn in mijn linkerarm”, zegt Thomas Jay. De man vertelde het meteen aan zijn vrouw Deanna die hem vergezelde naar de eerste hulp. Maar aangezien Thomas geen idee had welk soort spin hem gebeten had, verliepen de onderzoeken moeizaam. Er zat niets anders op dan te kijken en te wachten hoe de arm evolueerde. “Maar ik had geen geduld”, vertelt Deanna. “Ik vroeg in een groep op Facebook wat ik moest doen met de arm van mijn man en er kwamen meteen tal van reacties op. Eén van de dames zei dat ik het antigifcentrum moest bellen. Anderen zeiden dat ik naar de eerste hulp moest, wat we ook gedaan hebben.”

Dokters proberen nu nog altijd uit te zoeken hoe ze de plekken en de pijn kunnen verzachten. Thomas hoopt dat zijn ervaring dokters kan helpen om anderen te behandelen die dezelfde symptomen vertonen.

Bron: KAMERAONE