Het baasje leert zijn stoute hond een lesje – de reactie van de hond zal je hart doen smelten!

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen: bekijk de onderstaande video.

Stoute honden moet je straffen, anders leren ze niet wat ze niet mogen doen. De hond in het volgende filmpje wordt ook door zijn baasje gestraft. Maar de reactie van de hond is wel heel anders dan je zou verwachten.

De meeste honden reageren weinig of niet op hun baasje als deze hen straft, maar niet Ettore. Ettore wil zijn baasje laten weten dat het hem spijt. Hij biedt zijn excuses aan, wat sowieso al tof is, maar hij doet dit niet zomaar. Hij doet dit heel lief. Sommige mensen zeggen dat honden niet op dezelfde manier gevoelens ervaren als mensen, maar dit filmpje lijkt toch echt het tegendeel te bewijzen.

Ettore, die zich schuldig voelt, kijkt zijn baasje niet in zijn ogen. Dit durft hij niet. Maar hij geeft hem net zachtaardig kopjes net als een kat. Kijk het zelf in het onderstaande filmpje, schattiger kan bijna niet!

Het baasje geeft uiteindelijk toch toe aan zijn hond en vergeeft hem, wat schattig!Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!