Ze begon drie liter water per dag te drinken. Vier weken later kon ze haar ogen niet geloven!

We zijn wat we eten, maar ook wat we drinken. Sara Smith, 42 jaar oud, besloot haar dieet te veranderen om haar lichaam te ontgiften. Ze stopte met koffie drinken, maar ook thee en andere dranken gingen er niet meer in. In plaats daarvan dronk de dame drie liter water per dag gedurende vier weken.

Sara wou de veranderingen die haar lichaam onderging vastleggen dus nam ze elke dag een foto van zichzelf. Ze leed al jaren aan migraine en was op advies van een dokter begonnen met de ontgiftingskuur. Ze vertelt, “Mijn hoofdpijnen verdwenen als sneeuw voor de zon en ook mijn huid werd voelbaar zachter in slechts twee weken.”

Naast een zachtere huid trokken ook haar kraaienpootjes rond de ogen weg. Gedurende het proces verloor de dame ook enkele kilo’s aan overgewicht. Na vier weken stond ze compleet verbaasd bij het resultaat. Ook haar vrienden waren serieus onder de indruk.

Het is een hele taak om elke dag drie liter water naar binnen te werken. Maar zoals je zelf kan zien op de foto’s, het resultaat maakt de inspanning de moeite waard!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Bron: Adictivo 365