Beyonce beviel van een tweeling en koos ervoor de twee op te voeden in de duurste villa van Malibu: Huisje Weltevree.

Het nieuws van de week is zonder twijfel de geboorte van de tweeling van Beyonce. Maar wat ook nieuws is, is de peperdure villa waar de zangeres haar intrek nam na de bevalling.

Het huis staat in Malibu en heeft zicht op de Stille Oceaan. De eigendom kost 400 duizend dollar per maand aan huur en het leek de zangeres een toffe plek om van haar bevalling te bekomen.

In de kranten stond te lezen dat Beyonce daar de eerste maanden zal doorbrengen samen met haar dochter van vijf en haar man. Huisje Weltevree – hoe zou je dit huis anders noemen? – heeft een domein van 25 500 m², een enorme tuin met rozen en 1000 andere bloeiende planten, een nagebootste woestijn en een tenniscourt.

Het huis is een waar architectonisch kunstwerk. Het dak boven het centrale zwembad is van glazen panelen die elk zeven meter meten. Achteraan is de muur beschilderd met een prachtig kunstwerk. Verder vind je nog een open haard gemaakt van onyx en lampen in de vorm van spinnen.

De moeder van Beyonce kwam reeds op bezoek om haar kleinkinderen te bewonderen.

Jammer genoeg zijn er nog geen familiefoto’s op het web te vinden maar zeker is dat ze daar zijn en volop genieten van een welverdiende rust.

We wensen Beyonce veel geluk met haar nieuwe gezinsuitbreiding.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Bron: Dailymail