Met bloederige verwondingen aan haar billetjes rent deze dochter naar haar moeder. Als ze ontdekt wat er gebeurd is, kan ze het nauwelijks geloven…

Echt elk kind houdt ervan om in de speeltuin te spelen. De ouders zitten ondertussen rustig op een bankje en kijken nauwlettend toe dat er niets verkeerd gaat. Maar soms is dat niet voldoende. Het is nauwelijks te geloven, maar er bestaan mensen die onschuldige kinderen niets goeds toewensen. Dat bewijst het geval van Amy Smith en haar kleine dochter.

De twee wilden van een vrolijke zondagmiddag in de speeltuin genieten. Dat was uiteraard niet de eerste keer en de kleine Demi-Mai kent de speeltuin maar al te goed. Ze is vooral dol op de tunnelglijbaan. Maar dat zou op deze tragische dag allemaal veranderen. Vanaf die dag zou het kleintje gewoon doodsbang zijn van haar favoriete speeltuig.

bloederige-baby1

Demi-Mai zat ditmaal iets langer dan normaal op de glijbaan. Dat verwonderde Amy aanvankelijk, maar dat verontrustte haar niet meteen. Maar dan kwam Demi-Mai overgoten met tranen en met zware verwondingen aan de billetjes naar haar moeder toegerend.

bloederige-baby2

De jonge moeder kon haar ogen niet geloven. In de tunnel van de glijbaan vond Amy glasscherven die daar blijkbaar doelbewust werden achtergelaten om kinderen te verwonden. De moeder haast zich onmiddellijk naar het ziekenhuis waar haar dochtertje verzorgd werd.

bloederige-baby3

Maar het wordt nog erger: Volgens de politie bevond de dader zich in de nabijheid om toe te zien hoe het kind zich zou verwonden.

Nu wil deze moeder andere ouders waarschuwen om altijd de speeltuigen in een speeltuin goed na te kijken op glasscherven of andere voorwerpen die kinderen kunnen verwonden.

bloederige-baby4

Helaas gebeuren dergelijke zaken ook in Nederland en België. Overal lopen er wel zieke sadisten rond die anderen, en zelfs onschuldige kinderen willen kwetsen. Kijk dus altijd goed na of de speeltuigen veilig zijn! De vraag blijft echter wie er zo harteloos is om kinderen kwaad te berokkenen?

DEEL deze belangrijke waarschuwing met alle ouders die je kent!