De dochter wordt gefeliciteerd op Facebook met deze foto – de foto laat honderdduizenden mensen lachen!

We weten allemaal dat de meeste vaders een bepaalde soort flauwe humor hebben. Je moet er van houden, maar het lijkt wel dat je automatisch deze humor grappig vindt zodra je een vader wordt. De zogenaamde “dad jokes” zullen er vanaf een bepaalde leeftijd gewoon uitrollen.

Deze humor draait om woordgrapjes en open deuren intrappen. Vaak zijn de grapjes ontzettend flauw, maar ergens heel stiekem toch ook wel leuk. Soms lach je erom en soms niet, maar de vader uit dit verhaal had een zeer succesvolle grap.

De vader genaamd Joe Pellet wou zijn dochter via Facebook feliciteren met haar 21steverjaardag. Hij zag namelijk een kans om een flauw grapje te maken.

Hij plaatste een foto van zijn dochter die naast een zeehond zit met de tekst: “ Fijne21steverjaardag aan mijn dochter (links) Raylin ”

Daarna tweette zijn dochter een reactie, die vervolgens als een lopend vuurtje verspreidde over het internet.

Afbeelding weergeven op Twitter

Afbeelding weergeven op Twitter

 Volgen

Ray @rayy_baybay

Thanks for the clarification, Dad.

  • 197.812197.812 retweets

  • 614.316614.316 vind-ik-leuks

Informatie over Twitter Ads en privacy

“Dank je we voor de verduidelijking” reageerde Raylin. De tweet is inmiddels meer dan 170.000 keer gedeeld en 600.000 keer leuk gevonden.

Vond jij het flauwe grapje van de vader leuk? Laat het ons weten in de reacties en deel dit grappige verhaal met je vrienden en familie op Facebook!