Wat er gebeurt wanneer je een ijsklontje precies op deze plek in je nek legt?

Je zou in eerste instantie denken “wat is dit voor raar verhaal?”, maar probeer het anders eens uit dan kun je zien of het werkt. Dor middel van dit trucje, waarbij je een ijsklontje aan de achterkant van je nek, net onder je hoofd, legt krijg je meer energie en kracht. Wat je nodig hebt? Slechts wat vrije tijd en een ijsblokje.

Aan de basis van je nek ligt een punt genaamd “Feng Fu”. Dit is een drukpunt en het bevindt zich net onder aan je schedel, daar waar de hals begint (zie de afbeelding voor de precieze plek). Wanneer je er regelmatig een ijsklontje op legt gaat het lichaam zich vanzelf verjongen. Ook wordt je er vrolijker, gezonder en energieker van.

ijsblokje

Hieronder volgt een omschrijving van hoe het werk:

  1. Je gaat op je buik liggen
  2. Je legt het ijsklontje op het Feng Fu punt
  3. Je laat het ijsklontje voor 20 minuten op deze plek liggen
  4. Hou een aantal ijsklontjes bij de hand voor het geval het ijsblokje helemaal gesmolten is
  5. Je kunt gedurende twintig minuten gewoon stil blijven liggen, ook is het mogelijk om het ijsklontje vast te maken met een verbandje of sjaal.

Wanneer je dit regelmatig herhaalt met pauzes van ongeveer 2 à 3 dagen zul je al gauw het verschil gaan merken. Het trucje werkt het beste wanneer je hem ’s ochtends op een lege maag of ’s avonds voor het slapen gaan uitvoert. Als het ijsklontje op het Feng Fu punt ligt voel je na ongeveer 30 seconden een lichte warmte. De eerste paar keer dat je dit doet zul je een licht gevoel van euforie ervaren. Dit is een gevolg van de endorfine die door middel van dit trucje vrijkomt.

Waar is dit trucje goed voor?

Je verkoudheid zal minder worden

Je stemming zal wat verbeteren

Het zal je spijsvertering herstellen

Je zult er beter door gaan slapen

Hoofdpijn, kiespijn en andere soorten pijn zullen afnemen

Waar kan dit trucje nog meer bij helpen?

Ziekte aan en problemen met de longen

Problemen met je schildklier

De geestelijke gezondheid

PMS

De menstruele cyclus

Hart- en vaatziekten

Ik ga het meteen uitproberen! Doe je met me mee? Laat me weten wat je ervan vond, en hoe jij het ervaren hebt. Deel dit artikel ook met je vrienden zodat zij ook op de hoogte zijn van dit geweldige trucje.