Ik had er zelf niet aan gedacht, maar DAAROM moet je ALTIJD wasverzachter in huis hebben! GENIAAL!

Het klinkt op het eerste zicht als een internetmythe, maar ik heb het zelf geprobeerd en het werkt wonderwel! Wasverzachter kan men daadwerkelijk als ontstoppingsmiddel gebruiken. Het werkt zelfs beter als het eigenlijke ontstoppingsmiddel. En voor slechts de helft van de prijs! Probeer het gewoon eens zelf en je zult het zien! Hier volgen 13 dingen die we zelf probeerden.

1. Venster

Vensterglas blijft vrij van vegen en strepen wanneer je het met wasverzachter reinigt. Het is bijna beter dan de traditionele schoonmaakproducten omdat de wasverzachter ook de kleinste vuiltjes verwijdert.

was1

2. Deuren

Ook deuren schitteren weer als vanouds wanneer ze met wasverzachter schoongemaakt worden.

was2

3. Meubels

Dankzij de kracht van de wasverzachter wordt meubilair terug zichtbaar schoon.

was3

4. PVC- en laminaatvloeren

PVC- en laminaatvloeren blinken opnieuw. Met een beetje wasverzachter schuif je weer over je vloer alsof deze pas gelegd werd.

was4

5. Haren van huisdieren op het tapijt

Het enige wat je hier moet doen is met een spons, waarop je een oplossing van water en wasverzachter doet, zachtjes deppen op de betrokken delen van het tapijt. De wasverzachter onthardt de tapijtharen en de stofzuiger doet de rest van het werk door alle haren meedogenloos op te zuigen.

was5

6. Tegels en stenen vloeren

Ook in de keuken komt de wasverzachter goed van pas en is vooral nuttig om tegels en stenen vloeren schoon te maken.

was6

7. Marmeren oppervlakken, kunststof of fineer

Ook deze oppervlakken reinigt het eenvoudig, en bovendien veel zachter dan veel andere bijtende schoonmaakmiddelen.

was7

8. Roestvrij staal

Nadat roestvrij staal behandeld werd met wasverzachter ziet het er uit als een spiegel!

was8

9. Lederen jassen

Ook een lederen jas is zeer tevreden over een behandeling met wasverzachter. Het resultaat spreekt voor zich.

was9

10. Keramiek

Zelfs keramiek kan met wasverzachter schoongemaakt worden. Voordeel: de wasverzachter zorgt voor een beschermende filter waardoor het verder beschermt tegen nadelige omgevingsfactoren.

was10

11. Autoruiten

De foto zegt genoeg: de ramen schitteren weer na het wassen met wasverzachter. Het kost zo goed als geen inspanning om dit schitterende resultaat te bereiken.

was11

12. Autozetels

Maar zelfs oude autozetels voelen zich lekker bij een behandeling met wasverzachter. Gewoon de zetels losmaken en met een mengeling van wasverzachter en water schoonmaken en klaar! Het resultaat mag gezien worden.

was12

13. Haar

Het klinkt op het eerste zich misschien vreemd maar wasverzachter is zelfs goed voor je haar. Het haar gaat glanzen en is makkelijker te kammen dan met een commerciële haarspoeling. Uiteraard moet je elk contact met de ogen vermijden.

was13

Als je op zoek bent naar een uitstekend reinigingsmiddel kan je je dus een hoop geld besparen. De mogelijkheden van wasverzachter lijken onbeperkt. DEEL deze ideeën en laat ook je vrienden en familie besparen. Dit komt iedereen ten goede!