GENIAAL! Je hebt alleen maar een balkon en geen tuin? Geen probleem! Perfect voor een zwembad.

Als het deze zomer een beetje teveel wordt met die hitte, zoeken we maar al te graag de verkoeling van een zwembad op. Maar een zwembad kost veel geld en je moet er ruimte voor hebben. Zonder tuin is dat onmogelijk. Of niet?

De ouders van deze jongen wilden hun kind de heerlijkheid van een persoonlijk zwembad niet onthouden dus besloten ze er zelf maar een te maken. Hoewel ze niet over een tuin beschikten, hadden ze wel de perfecte ruimte voor een zwembad: het terras!

De constructie kost zo goed als niets. Je hebt alleen een grote, stevige plastiek nodig en wat zware stenen. Bedek het hele oppervlak van het terras met de plastiek en leg een zware steen op elke strategische plek. Verzwaar minstens de hoeken. Vul met water en hopla!

Dit kind kan zijn geluk niet op: een privézwembad met uitzicht! Wat kan je nog meer vragen? Hij kan duidelijk niet genoeg krijgen van zijn zwemparadijs.

Hopelijk hebben de ouders echter ook gedacht aan wat ze met al dat water moeten aanvangen als het terras weer willen vrijmaken. Je kan het niet allemaal naar beneden gooien. De onderburen gaan daar niet mee kunnen lachen, tenzij zij ook aan verkoeling toe zijn natuurlijk!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Bron: Levante