De hond weigerde zijn baasjes zijde te verlaten toen hij kanker kreeg – maar toen kreeg de hond zelf kanker

Als je een huisdier hebt dan weet je hoeveel liefde je voor je dier hebt en dat de band tussen mens en dier heel sterk kan zijn. Deze band is perfect vastgelegd in de onderstaande video. Het is een eerbetoon aan de hond Denali. De video gaat over de vriendschap tussen Denali en zijn baasje Ben Moon.

De video is gemaakt door filmmaker Ben Knight en is erg mooi. Het legt de prachtige band tussen een hond en mens op fenomenale wijze vast.

Het verhaal in de video wordt verteld vanuit het perspectief van de hond, wat een mooi beeld geeft van de relatie tussen Ben en Denali. De maker heeft er voor gekozen om de hond te laten “spreken” en op die manier wordt het verhaal verteld.

Het verhaal zelf is erg aandoenlijk. Ben, het baasje van Denali, heeft kanker gehad en het overleeft gelukkig. Denali weigerde zelfs zijn zijde te verlaten toen Ben in het ziekenhuis lag.

Denali heeft zijn baasje altijd gesteund en kracht gegeven met zijn onuitputtelijke liefde. Later zou Denali echter degene zijn die deze steun en toeverlaat nodig zou hebben. Niet veel later kreeg Denali namelijk kanker. Denali’s overlevingskansen waren miniem, tot grote spijt van Ben.

Bekijk het verhaal over Ben en Denali in de onderstaande video. De video weet echt goed te schetsen wat onvoorwaardelijke liefde is. We waarschuwen je wel: pak een aantal tissues erbij, want waarschijnlijk zal je het niet droog houden tijdens deze video.

De band tussen een mens en dier is echt prachtig vastgelegd. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!