IKEA heeft een onfeilbaar recept ontwikkeld – dit is het slimste wat we in lange tijd hebben gezien

Iedereen heeft op een bepaald moment wel iets van IKEA gebouwd. Misschien de klassieke Billy boekenkast? We weten ook allemaal hoe belangrijk het is dat de instructies duidelijk zijn. En het is al lange tijd IKEA’s belangrijkste missie om alles eenvoudig en begrijpelijk te maken.

Nu heeft IKEA zijn succesvolle handleidingen nog stapsgewijzer gemaakt. Ze hebben nu een aantal super eenvoudige recepten uitgegeven (veel eenvoudiger dan het opbouwen van een Billy boekenkast). Nu is het nog de vraag of we ooit nog in staat zullen zijn om hierna een normaal recept te volgen.

Door middel van een samenwerking met het bedrijf Leo Burnett creëerden ze “Cook this Paper” (“Kook dit Papier”), een ingenieuze reeks geïllustreerde recepten die ze op een IKEA keuken evenement in Canada presenteerden.

Elke pagina toont tekeningen van ingrediënten die nodig zijn (en de hoeveelheid), en het enige wat je hoeft te doen is de ingrediënten op het juiste plaatje plaatsen. Een fluitje van een cent!

Het meest briljante aan deze recepten is dat alles op perkament papier is gedrukt met hoge kwaliteit inkt. Dit betekent dat als alles op zijn plaats is, het papier gewoon kan worden opgerold en in de oven gezet kan worden. Kan je je nou iets slimmers voorstellen dan dat?

“Cook this Paper” is nog niet te verkrijgen in IKEA winkels, maar het concept is zo slim dat het zelfs kookboeken zou kunnen vervangen.

Wat denk jij? Zie je al wat heerlijke recepten die je wilt testen?

Wat dacht je van zalm met citroen, knoflook en kruiden?

Youtube

Youtube

Youtube

Youtube

Youtube

Youtube

Youtube

Youtube

Er is ook een zomer dessert, een framboos-rabarber taart. Heerlijk!

Youtube

Youtube

Youtube

Youtube

We kunnen zeker begrijpen dat deze campagne al prijzen heeft gewonnen!