Wie kent Ruud ‘effe knuffele’ uit Big Brother nog? ZO ziet hij bijna 20 jaar later uit!

‘Effe knuffelen’: wie kent Ruud nog?

Er was bijna geen levende ziel te vinden die in 1999 niet naar het immens populaire Big Brother keek. Het is dit jaar alweer 19 jaar geleden dat de eerste grote reality-show op de Nederlandse televisie te zien was. Een groep mensen verbleef gedurende honderd dagen in een villa en heel Nederland kon meekijken wat de inwoners deden.

Tegenwoordig klinkt dit als een standaard reality-concept, maar toentertijd was het dé mediahype! Het huis was volledig behangen met camera’s, we konden allemaal zien wat de bewoners uitspookten.

De sociale druk werd opgevoerd doordat de deelnemers elkaar moesten nomineren voor vertrek, waarna de kijkers één van hen het huis uit stemden. Ruud Benard nam in 1999 deel aan het eerste seizoen van Big Brother en dit gaf hem een tijd lang landelijke bekendheid. Vooral de uitspraken “lekker knuffelen” en “Laat je niet gek maken” bezorgden Ruud zijn faam.

Burnout
Hij werd plotseling een bekende Nederlander, maar uiteindelijk heeft hem dit op de lange termijn niet veel opgeleverd. De relatie van Ruud bleek niet bestand tegen de aandacht en hij kwam in een burnout terecht. Tegenwoordig is zijn leven in rustiger vaarwater en heeft hij een relatie met Annette Stokkentreeff, een deelneemster van Big Brother 2. Wat hij precies voor werk doet is niet bekend. Hij is wat ouder geworden, maar verder geen spat veranderd! Keek jij vroeger ook altijd naar Big Brother?

Bron: Entoen.tv | Beeld Facebook Ruud Benard