De man adopteerde een oudere hond uit het asiel – het veranderde zijn leven voor altijd

In 1996 bracht Cat Stevens het inmiddels beroemde nummer “I Love My Dog” uit. Hij heeft de dierenrechtenorganisatie PETA toestemming gegeven om het nummer te gebruiken in promotie filmpjes. De onderstaande video is daar een voorbeeld van, in de video wordt de prachtige band tussen een man en zijn beste vriend, een hond, gevierd.

In de video zien we een man die een oudere ex-zwerfhond adopteert. De hond had hoognodig liefde en aandacht nodig. We zien dat de band tussen de man en zijn hond alsmaar sterker wordt en op een gegeven moment zijn de twee onafscheidbaar van elkaar.

De video laat ook zien hoe het leven van de man geweest zou zijn als de hond er niet geweest was. Het toont hoe de eenzame momenten zouden zijn geweest als de lieftallige hond er niet was.

De video laat daarnaast zien hoe belangrijk een viervoetige vriend kan zijn voor ons welzijn. Het laat ook zien hoeveel het voor een hond betekent om een liefdevol en veilig thuis te hebben. Het maakt niet uit hoe lang onze hondenmaatjes er zijn, elke seconde is het waard. We moeten de oudere honden die een thuis nodig hebben niet vergeten.

Een hond kan het leven van een persoon op een positieve manier verbeteren. Deel de onderstaande video met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!