Deze man bouwde het zwembad van zijn dromen – 20 jaar later is het resultaat een groot succes

Als je het geluk hebt in je eigen huis te wonen dan wil je meestal wel iets doen met je tuin, als je die hebt. Sommigen zullen een moestuin aanleggen, een garage bouwen, of misschien een botanische tuin onderhouden. Maar anderen hebben zo veel ruimte dat ze zelfs een zwembad kunnen graven.

Micky Thornton woont sinds 1992 in Covington, Tennessee, in de Verenigde Staten. Van jongs af aan droomde hij altijd van een mooi en groot zwembad. In 1993, toen hij 39 jaar oud was, besloot hij de mouwen op te stroppen en het gedroomde zwembad een realiteit te maken. Zijn vrouw stemde in, maar vroeg hem om het niet al te dichtbij het huis te bouwen.

Het duurde even voor het zwembad klaar was, aangezien Micky iets groots in gedachten had. Hij had 20 jaar nodig om alle details van het zwembad van zijn dromen af te werken. Hij moest daarom zijn tuin volledig opnieuw ontwerpen en dat kost bloed zweet en tranen, maar ook gewoon heel veel geld!

( LEES VERDER ONDER DE FOTO ) 

De afmetingen van zijn zwembad zijn dan ook hallucinant. Zes meter diep en vele watervallen maken dit zwembad een plek die aantrek heeft op jong en oud. Hun kinderen zijn dan ook heel blij om hum vakantie door te brengen in deze fantastische tuin!

Noch Micky of zijn familie hadden ooit durven dromen dat het zwembad er zo mooi zou uitzien. Het zwembad is dan ook absoluut geweldig en het is moeilijk om aan de drang te weerstaan om een duik te nemen in het water. Voel je vrij om dit wonder te delen mocht je zelf ook een duikje willen nemen!