Man met kanker heeft slechts uren te leven – een vriend haast zich om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan

Jon Stanley, een veteraan uit South Bend, Indiana, was erg ziek. Lange tijd vocht hij tegen long- en hersenkanker. De slopende ziekte had zijn sporen nagelaten en hoewel artsen hun uiterste best deden om Jon te genezen, mocht het niet baten.

 

Langzaamaan ging Jon steeds verder achteruit. Hij had extra zuurstof nodig om te kunnen ademen, maar toen alle hoop vervlogen was, bracht zijn familie hem naar huis zodat hij zijn laatste dagen met hen kon doorbrengen.

De veteraan is altijd een echte motorfan geweest. Toen zijn vriend David Thompson hem thuis een bezoek bracht, zag hij dat Jon niet lang meer te leven had. En hoewel hij niet meer kon praten, wist David wat zijn laatste wens was.

David kwam direct in actie. Hij benaderde een locale motorclub via sociale media en vroeg of iemand kon helpen bij het vervullen van Jon’s laatste wens.

Binnen slechts een paar dagen reageerden ruim 200 mensen. Meer dan 100 motorrijders kwamen aan bij Jon’s huis om hem te verrassen. Ze lieten hun motor flink brommen, zodat Jon nog een laatste keer het prachtige geluid van de motoren kon horen en voelen.

Motoren zijn altijd Jon’s passie geweest.

Vanuit zijn raam hoorde Jon plotseling het geluid van de motoren. Hij verzamelde al zijn kracht en met de hulp van anderen slaagde hij erin om buiten te komen en zijn bezoekers te begroeten – de meesten waren vreemden die hij nooit eerder ontmoet had.

Jon werd zelfs in een zijspan geholpen- en zijn vrouw maakte samen met hem een laatste rit.

“We hebben allemaal gehuild en hadden het gevoel dat we deze man nog een beetje vrijheid konden geven” zei één van de organisatoren van het initiatief.

Een paar uur na de vreugdevolle ervaring, stierf Jon in de armen van zijn vrouw.

Bekijk onderstaande video voor meer over Jon en hoe vreemden zijn laatste wens in vervulling lieten gaan:

Wat een barmhartig en vriendelijk initiatief van vreemden! Deel dit hartverwarmende verhaal met vrienden en familie.