De man toont haar de tattoo onder zijn broek – ze barst in tranen uit als ze ziet wat het is

Vinny Capaldo-Smith had een ander idee over hoe hij een aanzoek zou doen aan zijn vriendin, Brooke Woodard. Een van hun gemeenschappelijke liefdes zijn tatoeages. Vinny werkt als een tattoo kunstenaar en is bedekt van top tot teen, maar nu zou ook Brooke haar eerste tattoo zetten, en wel op Vinny.

Vinny wilde dat ze een klein hartje op zijn enkel zette, en terwijl ze schudde van de zenuwen gebruikte hij de gelegenheid om haar zijn nieuwste tattoo te laten zien. Hij had een tatoeage laten zetten die ze niet eerder had gezien:

Hij was namelijk getatoeëerd met “Wil je met me trouwen?” op zijn dij, en in plaats van het kleine hartje dat ze hoorde te zetten, was het nu de bedoeling dat ze naar aanleiding van zijn creatieve huwelijksaanzoek een van de vakjes invulde – “ja” of “nee”. Natuurlijk koos ze voor het vakje “ja”, en Brooke barstte in tranen uit toen ze de tatoeage op Vinny’s huid zette.

Hier kunt je het filmpje zien om het hele creatieve huwelijksaanzoek te zien. Vind je dit ook zo’n origineel idee? Hoe was het toen jij verloofd werd? Deel je ervaringen in het opmerkingenveld!