De man wilde zelfmoord plegen – maar dan ziet hij wat zijn viervoetige vriend in zijn bek heeft

Na een slopende scheiding raakte Byron Taylor heel erg depressief. Op een dag was het zo erg, dat Byron besloot om zelfmoord te plegen.

Hij ging naar beneden om een afscheidsbrief te schrijven, nadat hij een touw had gevonden om zichzelf op te hangen, schrijft Daily Mail.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Hij ging weer naar boven toen hij zijn brief had geschreven. Tot zijn grote verbazing had zijn hond het touw in zijn mond en wou hij niet loslaten. Normaal is zijn hond Geo, een zesjarige bullmastiff, erg kalm en passief.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Byron dacht in eerste instantie dat zijn hond slechts wou spelen, maar de hond wou het touw echt niet geven en begon zelfs defensief te doen over het touw door zijn tanden te laten zien. De hond scheurde het touw vervolgens in tweeën.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Byron vertelt dat hij er niet meer zou zijn, als zijn hond Geo er niet was geweest. Hij is er van overtuigt dat zijn hond aanvoelde wat er gebeurde en weigerde om dat te laten gebeuren. De actie van de hond heeft voorkomen dat Byron zelfmoord pleegde. Byron heeft nu weer hervonden levenskracht door zijn trouwe viervoetige maatje.

( Lees meer onder de foto )

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Het verhaal van Byron verspreidde zich snel over het internet toen het in 2015 online kwam.  Het verhaal is een goed voorbeeld over hoeveel liefde en vreugde honden brengen in het leven van mensen.

Bron: Facebook

Bron: Facebook

Bekijk meer over het verhaal in de onderstaande video. Wij vonden het een aandoenlijk verhaal. Deel de video met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!