Moeder poseert met 2 kinderen. Kijkt goed naar de foto en sprint opnieuw naar haar camera

Kirsten Bosly, uit Perth, Australia, is op slag een mediasensatie geworden dankzij haar krachtige woorden over het uiterlijk.

Tijdens een recent dagje strand met haar familie, voelde Kirsten zich ongemakkelijk en beschaamd in haar badpak. Als een vrouw met grote maten voelde ze alsof het dragen van een badpak iets zeer stressvols was.

Maar terwijl ze daar met haar man en kinderen op het strand stond, kreeg Kirsten een levensveranderend visioen.

Kirsten deelde haar belangrijke ervaring op haar hilarische Facebookpagina, 1MotherBlogger:

“Vandaag markeert een nieuw begin voor mij.

Ik heel lang mijn lichaam gehaat en veracht.

Wilde zo graag dat het veranderde; dat het kleiner en dunner was…minder ‘dik’.

Ik heb het gebruikt en misbruikt

Ik heb het van veel de schuld gegeven.

Ik heb me rot geschaamd voor zijn bobbels en putjes; alsof die iets zeggen over mij.

Kort geleden las ik iets dat iets zei als ‘zorg dat je met je kinderen op de foto staat, want als je er niet meer bent, dan hebben ze alleen de foto’s nog’ en dat raakte een zenuw. Ik heb meestal foto’s vermeden omdat ik vond dat ik er afschuwelijk op stond”.

“Dat is voorbij!

Ik ben het zat om me te schamen voor mijn lichaam; het heeft me tenslotte 41 jaar niet in de steek gelaten. Dus vandaag laat ik het gaan.

Ik laat de haat en schaamte los en kies van mijn lichaam te genieten zoals het is; mijn lichaam. Ik heb The Pants gevraagd deze foto te nemen zodat de kinderen zich deze dag samen zullen herinneren, met cellulitis en al

Niets meer verbergen.

Geen wijde broeken.

Geen ‘schaamte’handdoek.

Geen filters.

Alleen wij.

En weet je wat? Ik schaam me niet. Echt.

Ik kijk naar deze foto en alles wat ik kan zien is hoe blij we zijn en dat is geweldig.

Eindelijk voel ik me vrij en het voelt geweldig!”

Nu kan Kirsten eindelijk genieten van deze mooie momenten met haar familie in plaats van zich continu druk te maken over wat mensen van haar vinden!

In een e-mail naar de Today Show, legt Kirsten verder uit hoe ze op het idee kwam:

“Ik stond op het strand me er druk over te maken en had een moment van helderheid toen ik besefte dat ikzelf de enige was die mijzelf beoordeelde.

Niemand lette op me en het enige wat me in de weg stond waren die jarenlange complexen die ik zelf had gecreëerd. Niemand zou af moeten zien van mooie herinneringen omdat ze zich ongemakkelijk voelen over hun eigen lichamen!”

Nu hoopt Kirsten dat haar positieve uiterlijk-boodschap anderen zal helpen zich ook beter te voelen in hun eigen huid! We hebben maar één leven – laten we dat gelukkig leven!