Deze moeder schaamt zich voor haar zoon. Maar als ze hem meeneemt naar het ziekenhuis, volgt de SCHOK!

Deze jongeman woont in Nagpur, India. Maar toen hij veertien werd, gebeurde er iets ongelofelijk: er begon een staart aan zijn onderrug te groeien. Hijzelf en zijn familie besloten om er tegen niemand over te praten, uit angst belachelijk gemaakt te worden.

rug1

Maar toen de jongen 18 werd, was de staart zelfs tot aan zijn benen gegroeid. De familie besluit om uiteindelijk toch een arts te raadplegen:

“Het probleem was te groot geworden. We konden het niet meer negeren”, vertelt de moeder. “Ik zag dat het pijnlijk begon te worden en dat hij moeilijkheden had met stappen, Daarom bracht ik hem naar het ziekenhuis.”

rug2

De artsen zijn geschokt als ze een staart van 20 cm aan zijn onderrug zien. Hoewel dit nog al wel is voorgekomen, is dit het langste ooit gedocumenteerde exemplaar.

rug3

Er wordt aangenomen dat deze staartvorming veroorzaakt wordt door een misvorming van de ruggengraat. Dit is het evolutionaire bewijs dat we vroeger allemaal een staart hadden. Sterker nog, we hebben daar allemaal nog een kenmerk van, namelijk het staartbeentje!

rug4

Voor de jonge Indiër is de operatie echter niet zonder gevaren. Om te vermijden dat belangrijke zenuwen beschadigd worden, dient de operatie in het bijzijn van een neuroloog uitgevoerd te worden.

De operatie verloopt echter succesvol en zonder complicaties. De jongen heeft nu enkel nog een klein litteken op zijn onderrug.

Eindelijk is deze tiener verlost van de schaamte die hem al heel zijn leven letterlijk achtervolgde.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!