Nadat echtgenoot overlijd, voelt de weduwe zich gebroken. 3 maanden later maakt ze een foto en ziet het..

De echtgenoot van Justine McCabe’s, genaamd John Paul pleegde zelfmoord vorig jaar. Het verlies van haar man was gekoppeld met het recente verlies van haar moeder.

De pijn was ondragelijk. Justine was de volgende 3 maanden aan het rouwen zoals iedereen zou doen totdat haar familie en vrienden een tip gaven. Ze dachten dat door te trainen ze zich wel wat beter zou voelen.

Schermafbeelding 2016-06-16 om 17.53.04

De moeder van 2 kindjes nam een foto van haarzelf voordat ze begon met gezonder leven. En toen besefte ze dat ze een overgewicht had van ongeveer 150 kilo, maar daar ging het nog niet eens over. Nadat ze haar geliefde kwijt was geraakt stopte ze met het zorgen voor zichzelf.

Schermafbeelding 2016-06-16 om 17.53.54

“De dood van mijn man was erg zwaar en een verschrikkelijke tijd. Het was nog veel erger omdat ook mijn moeder niet ver daarvoor overleden was. Als een geliefde zelfmoord pleegt is een van de meest enge en verschrikkelijke moment waar je doorheen moet gaan”, Verteld Justine. ” De 365 dagen van selfies was een van de eerste dingen die ik deed; Het begon tijdens mijn rouwperiode – de eerste was verschrikkelijk, ik zag er verloren en gebroken uit”.

( LEES VERDER ONDER DE FOTO )

Schermafbeelding 2016-06-16 om 18.19.33

Justine begon elke dag een foto van zichzelf te maken. Elke foto hield bij hoeveel ze aan het afvallen was, en na 365 dagen was ze ongeveer 60 kilo kwijt. Maar Justine’s verhaal gaat niet alleen over het uiterlijk waar je gelukkig van wordt; het ging ook om haar angsten te overwinnen, alle angsten die ze wegduwde met ongezond eten. Ze had hoogtefrees, dus begon ze te parasailen, skydiven en het beklimmen van bergen.

“Ik wist dat als ik kon overleven zonder mijn echtgenoot en moeder, ik mijn grenzen en limieten moest verleggen en alle angsten ten ogen staan om een leven te leven waar ik trots op kon zijn.

Bekijk hieronder alle 365 foto’s, en vergeet dit alsjeblieft niet te delen op Facebook als je het mooi en inspirerend vond..