Het nerveuze meisje doet auditie met het nummer “Somebody To Love” – binnen seconden verbaast ze iedereen!

The Voice is een wereldwijd succes geworden. Het programma waarbij mensen auditie doen op de basis van hun zangstem is in tientallen landen te zien. De jury zit in stoelen die kunnen draaien als ze de zanger(/es) goed genoeg vinden.

Zo er is er ook een versie voor kinderen. Ook dit format geniet van wereldwijd succes, alhoewel in mindere mate als The Voice zelf.

Na het succes van The Voice of Holland werd het format ook voor kinderen van 6 t/m 14 jaar gemaakt. Vanaf het tweede seizoen alleen voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Het programma is bedacht door John de Mol. Door het succes van de Nederlandse versie werd het format wereldwijd verkocht.

Vandaag hebben we een filmpje voor je van The Voice Kids uit Engeland. Een meisje genaamd Jessica is aan de beurt om auditie te doen. Ze is een klein meisje, maar ze heeft een grootste stem.

Ze koos ene lastig nummer: Somebody To Love van Queen. Het was een riskante keuze, maar uiteindelijk de juiste keuze. Na slecht een enkele regel van het legendarische nummer draait een van de juryleden al.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!