Onbekende man greep zonder toestemming in haar kont – nu verspreidt de foto zich van haar meesterlijke wraak

Ondanks het feit dat het 2017 is leven vrouwen over de hele wereld nog altijd onder de constante dreiging van seksuele intimidatie of misbruik. Dit overkwam Krystal Olsen toen zij zaterdag uitging, schrijft de Daily Mail.

Toen Krystal merkte hoe een vreemdeling haar zonder toestemming in haar kont greep werd ze boos. Voordat de dader tijd had om te reageren draaide ze zich om en greep ze de vreemdeling stevig vast, en toen sleepte ze hem uit de club mee op straat.

View image on Twitter

View image on Twitter

 Follow

knockout @knockoutxo

When your phone storage is so low that your pictures start to look like they’ve been taken on an android <<<<

  • Retweets

  • 2828 likes

Twitter Ads info and privacy

Op weg naar buiten probeerde de man zich te bevrijden uit haar greep door haar tegen een muur aan te duwen, maar Krystal hield hem in een stevige greep vast.

Eenmaal op straat belde ze de politie en legde ze de situatie uit. De politie kwam en sloeg de man in handboeien, maar voordat ze hem wegbrachten voltooide Krystal haar wraak en kreeg ze hulp van een bewaker om een ​​foto van hem te nemen, die ze vervolgens op Twitter plaatste.

View image on Twitter

View image on Twitter

 Follow

knockout @knockoutxo

This guy grabbed my ass, I dragged him out in a chokehold, he slammed me into a wall. And is crying like a bitch when he got arrested.

  • 80,88480,884 Retweets

  • 359,184359,184 likes

Twitter Ads info and privacy

Er kwamen allerlei reacties, en de foto heeft al 360.000 likes en 80.000 retweets.

Veel mensen die op de foto reageren prijzen Krystal om haar krachtige actie, maar sommigen zijn sceptisch. Een van die reacties zegt dat het onnodig veel gedoe was. Een ander gaat zelfs zo ver om te zeggen dat zij schuldig is aan mishandeling.

Wat denk jij? Heeft Krystal gelijk of ging zij te ver? Deel je mening in het opmerkingenveld!