Op haar 17e besloot ze weg te lopen om zich bij ISIS aan te sluiten. Wacht tot je ziet wat er…

De 17-jarige Samira Kesinovic en haar vriendin van 15, Sabina Selimovic besloten van huis weg te lopen om zich bij IS aan te sluiten. Ze waren totaal geïnspireerd door het gedachtengoed van IS, maar helaas kwamen ze erachter dat IS een door en door slechte organisatie is. IS wilde de meisje om te gebruiken als boegbeeld om nog meer onschuldigen naar Syrië te lokken. Nadat ze naar Syrië werden gesmokkeld om met IS-strijders te trouwen zijn ze allebei binnen 2 jaar overleden.

ophaaar


De meisjes dachten dat ze trotse echtgenotes zouden worden van dappere strijders, maar in plaats daarvan werden ze ingezet als seksslaven om nieuwe strijders een plezier te doen.  De 17-jarige Kesinovic probeerde te ontsnappen maar werd ontdekt. Ze is vervolgens met hamers doodgeslagen. Een vrouw uit Tunesië die wel aan IS wist te ontkomen vertelde over het lot van haar medegevangene. Ze heeft een tijdje met de twee meisjes samen in een huis gewoond en vertelde over het vreselijke misbruik van vrouwen daar. Het is duidelijk dat IS geen enkele van de belofte aan meisjes na komt en alleen maar slechte bedoelingen met ze heeft.
De meisjes die uit Bosnië afkomstig zijn schreven voor hun vertrek nog een korte notitie voor hun ouders. “Zoek ons niet. We dienen Allah en zullen voor hem sterven.” Op de social media pagina van de meisjes zie je nog foto’s van ze waarin ze poseren met AK-47 geweren. Ze lijken gelukkig. Maar op het moment dat de meisjes naar huis willen gaan wordt snel duidelijk dat IS ze niet zal laten gaan.

Het vermoeden is dat IS controle heeft over de social media accounts van de meisjes en dat alle berichten die ze daarop zetten gewoon nep waren. Het is volgens de autoriteiten duidelijk dat hun accounts voor propagandadoeleinden worden gebruikt. Inmiddels is ook bekend dat de toen 15-jarige Selimovic in 2015 tijdens een aanval op IS om het leven is gekomen.

Iedereen moet weten wat voor organisatie IS echt is, dus DEEL dit bericht met zo veel mogelijk mensen!