Op de foto is een vader te zien die met zijn 6-jarige zoon aan het vissen is – even later sterft hij als een ware held

Malik Williams heeft geen goede jeugd gehad. Hij werd als baby ter adoptie afgestaan, en toen hij 18 jaar oud was, zette zijn adoptieouders hem het huis uit.

 

Hij had moeite om een ​​vaste baan te vinden, maar was een goede vader en zijn kinderen betekenden alles voor hem.

Malik en zijn vriendin, Heather, gingen op een dag samen met hun twee kleine jongens naar de Mississippi River. Malik en de 6-jarige Jaden waren aan het vissen, terwijl Heather in de auto zat, en Joziah, die slechts twee weken oud was, borstvoeding gaf.

Een 16-jarige jongen, Riley Gomez, was ook bij de rivier. Hij is gek op fotografie en maakte die avond meerdere foto’s van Malik en Jaden die aan de pier zaten.

“Ik zag dat een vader en zoon tijd met elkaar doorbrachten. Ik vond het mooi om te zien,” vertelde Riley.

Riley had geen idee dat hij uiteindelijk de laatste foto van Malik zou nemen voordat een drama zich voltrok.

Een paar minuten later, hoorde Heather dat Malik, Jaden’s naam schreeuwde. De 6-jarige was in het water gevallen en hoewel Malik zelf niet kon zwemmen, sprong hij instinctief het water in om zijn zoon te redden. Een voorbijganger schoot te hulp en slaagde erin Jaden uit het water te halen.

Maar Malik werd door de sterke stroming meegesleurd toen hij zijn zoon probeerde te redden.

“Hij twijfelde geen moment. Hij zou alles, maar dan ook alles voor Jaden gedaan hebben” vertelde Heather aan Today, terwijl ze haar tranen weg probeerde te slikken.

Heather vond uiteindelijk troost in de foto’s die Riley haar gegeven had. Daarop was te zien dat Malik deed, waar hij het meest van hield: vissen met zijn zoon.

Het is tragisch dat Jaden en Joziah zonder hun vader moeten opgroeien.

Deel dit artikel als je ook vindt dat Malik een held is, omdat hij zijn eigen leven heeft opgeofferd om dat van zijn zoon te redden.