Oprah Winfrey Zwanger op haar 63ste van haar eerste kind.

” NADAT MARK ZUCKENBERG EN ZIJN VROUW HUN EERSTE KINDJE KREGEN, INSPIREERDE HET ME OM MIJN EIGEN KIND TE KRIJGEN”- OPRAH

Oprah Winfrey heeft meer geld ($3 miljard), meer dan dat ze ooit kan besteden, dus de keuze om haar eigen kindje te krijgen betekent dat het kind als miljardair geboren zal worden.

Ze kan naar verluidt niet stoppen met huilen, tranen van vreugde, want dit is wat ze altijd al wilde, sinds ze haar baby verloor toen ze 14 was.

We namen contact op met Oprah om te vragen hoe ze het kind gaat noemen, en ze gaat voor ‘ Harpo’ ( Oprah achterstevoren gespeld ) als het een jongen is, en Gayle als het een meisje is, de naam van haar beste vriendin van meer dan 40 jaar.

Lees meer: Vrouw keert terug naar ex zodat haar zoon een vader heeft. Maar als hij haar uitkleedt en haar op de grond gooit begint een nachtmerrie

Gayle gaf de volgende verklaring:

“IK WAS NOGAL BEZORGD, EN DACHT VERDORIE, IS STEDMAN AAN DE DRUGS, OF SCHIET HIJ LEGE ZAADCELLEN, IK BEDOEL WIE BEVRUCHT ER NOU GEEN MILJARDAIR? MAAR IK HAD HET VERKEERD, IK KAN NIET WACHTEN OM MIJN PETEKIND TE ZIEN.” 

Lees meer: Een PUIST op je ooglid is geen pretje en dat vervolgens uitknijpen al helemaal niet!