De piloot vliegt meer dan 1200 kilometer om de hond te redden van de dood – geweldig!

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

De hond genaamd Adrienne heeft ook een verleden vol leed. Ze werd gevonden op straat met ernstige interne wonden en een verzakte blaas. Hoogstwaarschijnlijk is de arme hond slachtoffer geworden van ernstig misbruik door een mens of er is iets ernstig mis gegaan tijdens een bevalling, schrijft Metro.

Bron: Metro

Bron: Metro

Ze werd van de straten afgehaald en kwam in een “high-kill” asiel terecht. Ze had hoognodig medische hulp nodig, maar het asiel had hier het budget niet voor. Er werd dus besloten om te hond te laten inslapen.

Bron: Metro

Bron: Metro

Toen hoorde een 45-jarige piloot genaamd Paul Steklenski over het verhaal van Adrienne. Hij besloot om er alles aan te doen om de hond te redden. De volgende dag zou de hond worden ingeslapen, maar niet als Paul haar eerst zou adopteren. De man vloog 1200 kilometer om de hond te redden.

Bron: Metro

Bron: Metro

Paul is de oprichter van een organisatie genaamd Flying Fur Animal Rescue. Deze organisatie zet zich in om honden uit “high-kill” asielen te redden, honden zoals Adrienne. Het lukte om een geld te vinden voor de operatie en een dierenarts die het goedkoop wou doen.

Bron: Metro

Bron: Metro

Het enige wat er nu nog te doen stond was Adrienne ophalen. Heen en weer was de vlucht, in het vliegtuig speciaal bedoeld voor dit soort operatie, meer dan 1200 km. Hij vloog meer dan zes uur.

Bron: Metro

Bron: Metro

Uiteindelijk is het gelukt om de hond te redden. Een vlucht maakte het verschil tussen leven en dood en daar gaat het om voor Paul. Wat een held is deze man!