Simon onderbreekt zangeres en vraagt haar een ander lied te zingen – Tyra geeft haar een make-over

Yoli Mayor zingt al sinds ze 2 jaar oud is. Nu is ze 21, maar haar gedateerde uitstraling en muziekkeuze zorgde voor teleurstelling bij Simon.

 

Kort nadat ze de eerste noten van het nummer “I Put A Spell On You” inzette, vroeg Simon de producenten om de muziek te stoppen. De juryleden vonden de muziekkeuze veel te gedateerd voor zo’n jonge zangeres. Yoli zag echter niet aankomen dat ze een ander nummer mocht zingen!

Alsof dat niet intimiderend genoeg was, rende Tyra Banks snel het podium op, om een paar eenvoudige, maar effectieve veranderingen aan te brengen aan het uiterlijk van Yoli. Tyra schudde haar haar los, trok haar oorbellen uit, en zelfs haar hakken moesten eraan geloven!

 

“Bedankt. Ik voel me nu veel meer op mijn gemak, “zei Yoli.

Deze keer koos ze voor een nummer van Ed Sheeran – “Make It Rain”, een nummer met soul, van een zanger van haar generatie.

Bekijk onderstaande video om te zien of Simon achteraf gelijk bleek te hebben. Ik weet zeker dat je daar geen spijt van krijgt en dat we in de toekomst veel meer van deze talentvolle ster in de maak zullen horen.

Geniet van dit geweldige optreden, en deel het met je vrienden op Facebook!