Spray deze olie en je zal nooit meer schimmel in je huis tegenkomen!

Spray deze olie en je zal nooit meer schimmel in je huis tegenkomen!

Wanneer je last hebt van schimmel in je huis en je hebt geen idee hoe je hier vanaf kan komen dan weet ik een trucje wat je kan helpen. In dit artikel vertel ik je een simpel trucje waardoor die vieze schimmel voorgoed verleden tijd is. Met maar 1 ingrediënt maak jij binnen no time korte metten met de schimmel.

Wat je nodig hebt is Tea tree oil. Deze olie is onterendere te krijgen bij de BodyShop en Albert Heijn. De oorspronkelijke bewoners van Australië, de Aboriginals gebruikten Tea tree oil eeuwen geleden al om brandwonden en ander letsel te behandelen. De olie wordt onttrokken uit de bladeren van de Melaleuca Alternifoli, een plant die in Australië voorkomt.

 

Recent onderzoek heeft aangetoond dat de olie kan helpen bij verschillende gezondheidsproblemen zoals een zere keel, een loopneus en astma. Zelfs bepaalde huidaandoeningen zoals uitslag, roos en lichte brandwonden kunnen met de olie behandeld worden. Dit komt omdat de olierijk is aan bacteriedodende eigenschappen.

Nu blijkt dat deze olie ook enorm goed werkt tegen schimmels. Bijna alle schimmels zijn niet bestand tegen deze olie en zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het enige wat je hoeft te doen is de olie te mengen met water. Ongeveer 2 eetlepels olie op 500 ml water. Meng dit goed door elkaar en doe het mengsel in een sprayfles. Spray het mengsel vervolgens op de plekken in je huis waar de schimmel zit. Laat dit vervolgens een paar minuten intrekken en wrijf vervolgens de plek met een handdoek. Je zal direct resultaat zien! Herhaal dit proces net zo lang tot alle schimmel is verdwenen.

Ga jij dit trucje ook proberen? Laat ons dan weten wat je ervaring hiermee is en vergeet dit bericht niet te delen met je vrienden op Facebook!