Toen hij zijn cyste liet verwijderen, spoot het pus als een balletje uit zijn hoofd.

Ter ere van het nieuwe jaar, heeft Dr. Pimple Popper een nieuwe cyste popping video ge-upload, om het nieuwe jaar in te luiden op een hele aparte manier.
 
De beruchte Dr. Pimple Popper’s video’s hebben ten minste één ding gemeen: ze tonen een lange pus lijn die uit een persoon wordt geknepen.
In de laatste video Dr. Pimple Popper’s blijkt echter dat ze iets nieuws heeft – iets wat niemand zou verwachten.
De mannelijke patiënt in deze video gaat naar Dr. Sandra Lee (juridische identiteit Dr. Pimple Popper’s) om een grote cyste op zijn schedel te laten verwijderen. Het zit er al meerdere jaren, zijn aanwezigheid een beetje verborgen, dankzij de ligging onder het haar van de man.
Deze groei is een pilaar cyste, genaamd “een trichilemmal cyste, of een isthumus-catagene cyste,” legt Dr. Pimple Popper uit in de video. Het “ziet er identiek uit aan de meest voorkomende epidermoïde cyste, met dien verstande dat 90% van hen zich voordoen op de hoofdhuid.
“Ze hebben de neiging om meer mobiel en steviger te zijn dan epidermoid cysten, en zijn afgeleid van een ander deel van het haarzakje / huid”, zegt ze.
Als ze in het hoofd van de man begint te snijden, gaat ze door te suggereren dat dit soort cyste zelfs genetisch kan zijn, dat meerdere leden van het gezin hetzelfde probleem kunnen hebben.
Zodra Dr. Pimple Popper druk uitoefent op de geopende cyste, sijpelt het pus er langzaam uit – en dan plotseling naar buiten komt in de vorm van een knikker die zelfs op de grond valt.
Iedereen is verbijsterd, een beetje misselijk, maar ook geamuseerd.