Toen ze zich verloofden waren ze andere mensen. 3 maanden later herkent niemand hen nog.

Matt en Hannah vormden al een hele tijd een gelukkig stel, tot Matt haar op een dag de belangrijkste vraag aller vragen stelde. Ze zei natuurlijk “ja” en verloofden zich, maar er gebeurde nog iets bijzonders. Ze willen op hun grote dag uiteraard mooi op de foto’s staan, die men jaren later nog zal bekijken. Daarom wil Matt onmiddellijk afvallen. En Hannah wil hem daarbij steunen.

Ze waren gelukkig op elkaar verliefd, maar beiden voelden zich niet goed in hun vel. Als ze zich verloven, spreken ze af om samen af te vallen.

koppel-1

Matt is kok van beroep en heeft het er in het leven goed van genomen. Toen hij met het dieet begon, woog hij 115 kg.
koppel-3

Goed een jaar later op de grote dag zal hij 40 kg afgevallen zijn. Hannah viel 20 kg af. Het is werkelijk ongelooflijk, beiden zijn nauwelijks nog herkenbaar. Als je het niet weet, zie je het gewoon niet.

koppel-3

De twee hebben gedurende een jaar lang eigenlijk alleen hun eetgewoontes aangepast en een jaar lang het ongezonde ingewisseld voor het gezonde. Ik moest de foto’s meerdere keren vergelijken, want ik kon mijn ogen niet geloven. Zelfs zijn eigen huisarts herkende Matt na een jaar niet meer.

koppel-4

Dit koppel kon hun huwelijk niet beter beginnen. Hier zullen ze later hun kleinkinderen nog over vertellen. DEEL dit jonge geluk, dat al een hele geschiedenis kent, met al je vrienden en familie op Facebook!