Hij valt elke dag vrouwen lastig op straat, maar wat gebeurt er als zijn moeder zich gaat moeien?

Het feit dat vrouwen elke dag worden lastiggevallen op straat is is een gekende praktijk en het doet dan ook pijn in het hart te weten dat dit een wereldwijd fenomeen is. In Lima, Peru, worden 7 op de 10 vrouwen regelmatig lastig gevallen op straat.

Het kledingmerk Everlast hoorde deze statistieken en besloot tot actie over te gaan. Ze gingen naar enkele van de meest gekende hoeken van Peru en gingen de straat op om de daders te vinden.

Zodra ze twee daders vonden die regelmatig vrouwen lastig vielen op straat, gingen ze op zoek naar hun moeders, en zo begon het experiment.

De moeders kregen een pruik op het hoofd om zo onherkenbaar te zijn, en zij gingen de straat op waar hun zonen gewoonlijk rondhangen. De bedoeling van dit experiment was om de mentaliteit van deze mannen te veranderen.

En het geschiedde! De twee mannen deden wat ze altijd doen en startten met hun eigen moeders lastig te vallen alvorens ze hun fouten inzagen. Hopelijk hebben deze twee mannen nu hun lesje geleerd en kan deze onzin eindelijk stoppen.

Bekijk de video hieronder en deel met je vrienden als je het initiatief van Everlast waardeert!

Wanneer straatstalkers door hun moeder worden betrapt: