Ik voel me elke dag steeds ellendiger, het wordt steeds erger.

Ik loop al 2 jaar met een vreselijk geheim rond. Nooit heb ik het aan iemand verteld. Ik ben heel erg bang dat er iets psychisch mis met mij is, want dit lijkt mij niet normaal.. maar goed. Hier komt het.

 

Ik leid een dubbel leven. Ik zit nu 5,5 jaar in een relatie met constant ups en downs. Ik ben 26 en hij is 28, we wonen nu 3 jaar samen. We houden veel van elkaar maar zijn eigenlijk een soort broer en zus geworden die het heel leuk met elkaar hebben maar tegelijkertijd compleet ons eigen leven hebben. Hij werkt veel wisselende diensten. We hebben ook echt zelden geslachtsgemeenschap. Het goeie aan onze relatie is dat we allebei veel kunnen lachen en gek doen.

Doordat we zolang samen zijn weten we hoe we in elkaar steken en gaat dat inmiddels prima. Hij is wel een erg dominant type dat graag de baas speelt. Ik ben daarentegen heel gevoelig maar kan ook aardig tegengas geven (vandaar die vele downs). Ik heb last van angstaanvallen en lichte depressies en ik kan met dat soort dingen nooit bij hem terecht. Onze communicatie is bar slecht.

 

Hij luistert totaal niet, niet naar heftige dingen maar ook niet naar dingen als vertellen hoe mijn dag was. Al met al is hij dus best egoistisch. Hij vind praten en gevoelige dingen gewoon heel moeilijk en gaat dat soort dingen het liefst meteen uit de weg. Als ik aangeef dat ik iets wil veranderen in onze relatie dan moet ik dat maar doen want hij vind t allemaal maar prima.

Maar goed, langzaam rolde ik in een affaire met een andere man. Die 12 jaar ouder is als ik, hij is 38 jaar. Hij is zo anders als mijn vriend. Hij luisterd goed naar me, geeft me aandacht, is volwassener, en de seks is geweldig. Ik zie hem 1 keer in de week en dit gaat nu al 2 jaar zo. Hij wilt stappen maken met mij, maar weet niet dat ik al in een relatie zit.. ik weet het ik ben een vreselijk mens. Als ik de relatie met mijn vriend breek en voor hem ga, dan kan ik onmogelijk hem ooit voorstellen aan mijn familie. Want hij zou dan ongetwijfeld erachter komen dat ik al die tijd al een relatie had en mijn familie zou erachter komen dat ik al twee jaar mijn huidige vriend bedrieg. Daarnaast weet hij niet eens mijn echte naam.. ik heb zijn familie al eens ontmoet.. het is echt een hel die ik gecreëerd heb.

Ik voel me elke dag steeds ellendiger, het wordt steeds erger. Ik slaap amper nog, zodra ik naar bed ga krijg k hartkloppingen en schieten de gedachtes door mij heen. Ik heb nachtmerries dat alles uit komt en ik durf soms amper nog de deur uit. Ik verdien dit alles en nog 10x meer ellende. Dat verdien ik echt. Ik heb 0 medelijden met mezelf want ik doe mezelf en hun dit aan. Ik verdoe allebei hun tijd.. dit draait uit op ellende.

Ik sta op de wachtlijst voor een psycholoog.. en ik heb al zovaak deze nonsens geprobeert te beëindigen.. ik ben er te slap voor. Geen van beiden verdient dit, soms voel ik mij zo erg dat ik erover denk om uit t leven te stappen. Ik snap het als jullie dit allemaal bizar vinden en mij haten. Dat is echt terecht. Ik moest het gewoon kwijt.

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal aangepast.