Mijn vrouw kende mij dus ook niet beter als iemand die ’s nacht een luier droeg.

Ik heb een heel erg groot geheim namelijk iedereen in mijn omgeving denkt dat ik incontinent ben terwijl ik dat niet ben. De werkelijkheid is dat ik het erg graag zou willen zijn om 24 uur per dag afhankelijk te zijn van luiers.

Dit gevoel is al heel erg jong bij mij aanwezig. |Ik had als klein kind moeite met zindelijk worden en had last van bedplassen ik heb daardoor tot zeer late leeftijd met luiers gelopen (7 jaar) en mijn hele jeugd met luiers geslapen. Hierdoor heb ik een soort liefde ontwikkeld met mijn luier. Mijn vrouw kende mij dus ook niet beter als iemand die ’s nacht een luier droeg vanwege het bedplassen.

Een jaar of vier geleden toen ik in een dip zat heb ik besloten deze gevoelens niet meer te negeren. Ik ben naar de huisarts gegaan en aangeven moeite te hebben met mijn plas op te houden en gezegd dat ik geen onderzoeken wilde. Naar lang aarzelen heeft zij een machtiging voor mij uitgeschreven voor incontinentie materiaal.

Depressed asian man on the bed.

Sindsdien ga ik door het leven als iemand die incontinent is, ik draag dag en nacht luiers terwijl ik die eigenlijk niet nodig heb en gebruik ze ook voorvoor ze nodig zijn. Ik hou mijn gezin en omgeving dus voor de gek, mijn vrouw vind het allemaal maar apart dat dit zo maar heeft kunnen onstaan maar accepteerd dat ik over mijn zogenaamde kwaal niet wil praten. Stiekem denk ik dat ze wel weet dat er iets anders aan de hand is.

Ook al weet ik dat het eigenlijk niet goed is wat ik doe, maar het heeft mij erg veel rust gegeven en zit ik erg lekker in mijn vel. Het gaat eigenlijk zo ver dat ik me ook echt een incontinent persoon voel en doe me zo bv ook fora voor. Het liefste zou ik ook echt incontinent willen zijn. nou dat is mijn grote geheim.

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal aangepast.