Deze vrouw spendeert slechts twee uur per dag op het internet en ze verdiende reeds 34 duizend dollar! Wil je weten hoe ze het doet?

Haar naam is Savvy Victoria, ze is 26 jaar oud en woont in een kleine stad op 60 kilometer ten noordwesten van Londen. Ze vertelt dat ze 34 duizend dollar verdiende simpelweg door deel te nemen aan online wedstrijden. Onder de vele prijzen die ze reeds in de wacht sleepte, bevinden zich twee volledig betaalde feesten, twee iPads, een smartphone van de hoogste kwaliteit, drie Kindles en een geldsom van 1100 dollar. Dat alles verdiende de vrouw alleen maar via wedstrijden georganiseerd op het internet door het befaamde mode- en decoratiemerk Laura Ashley.

Savvy vertelt dat ze begon deel te nemen aan dit soort wedstrijden in 2010 omdat ze zo geld wilde sparen. Ze was toen nog studente Bedrijfsadministratie voor Toerisme aan de Universiteit van Birmingham. Het was daar dat ze voor het eerst in contact kwam met zogenaamde ‘comping’-wedstrijden. Ze dacht dat ze daarmee toch niets te verliezen had en misschien bracht het zelfs een extra centje op!

De eerste prijs die ze won was een smartphone. Ze zocht een hele dag op het internet naar een wedstrijd die haar op het lijf geschreven was. Ze zegt zelf, “Ik geloofde nooit dat mensen echt prijzen konden winnen met dit soort wedstrijden maar toen ik zelf voor het eerst deelnam, won ik al meteen een prijs en dat in minder dan 24 uur!” Vanaf die dag begon Savvy elke dag enkele uren per dag op het internet te zoeken naar interessante wedstrijden. Het is een kwestie van goed te kiezen en dan wordt het eigenlijk makkelijk om te winnen.

Op dit moment gebruikt Savvy vooral Twitter om deel te nemen aan honderden wedstrijden die op het internet georganiseerd worden. Ze laat weten dat vooral vrijdagen goeie dagen zijn om op zoek te gaan. Dat zijn namelijk de dagen waarop wedstrijden vaak worden afgesloten. Je kan deze wedstrijden makkelijk vinden op het net omdat ze zowat allemaal gemarkeerd worden door de hashtag ‘#RTwin’. Savvy sleepte reeds vele prijzen in de wacht, maar ze waarschuwt er wel voor dat deze activiteit behoorlijk verslavend kan worden. “Het is makkelijk om je erin te verliezen omdat het zo makkelijk is om er geld of prijzen mee te winnen. Meestal doe ik het terwijl ik televisie kijk omdat ik er niet meer voor nodig heb dan mijn telefoon.”

Met de tijd werd Savvy steeds actiever. In het begin schreef ze alles op in een notitieboekje: de wedstrijden waaraan ze deelnam en de prijzen die ze won. Na een tijd gaf ze dat op. Het werd teveel werk. Daarom heeft ze nu een aparte gebruikersaccount op Twitter die alleen dient om deel te nemen aan wedstrijden.

Haar vriendje, de reisagent Gavin Shury, 32 jaar oud, neemt niet deel aan de activiteiten van Savvy maar hij profiteerde ook al meermaals van de prijzen. Hij ging al enkele keren op reis op kosten van de stad Londen of van het Lake District.

Mensen die op de hoogte zijn van de mogelijkheden van het internet weten maar al te goed dat het niet zo moeilijk is om geld te verdienen met online activiteiten. Het kost in het begin mogelijk een beetje moeite om er wegwijs in te raken maar eens je weet hoe kan je van je internetconnectie een ware goudmijn maken. Je hebt alles in handen!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Bron: Daily Mail