Ik was 16 jaar toen ik voor het eerst alleen met de trein mocht, dit ging uiteindelijk gigantisch mis.

Een man zit in de trein met een zak roze garnalen. Hij pelt de garnalen, eet de garnalen met smaak op en gooit het omhulsel weg. Een meisje wat tegenover hem zit, krijgt genoeg van de garnalen en het gesmak van de man.

Girl on train

“Meneer, wilt u ophouden met dat onsmakelijk gedoe?” Waarop de man antwoordt: “Luister meisje, ik heb mijn kaartje voor de trein betaald en doe dus wat ik wil.” Nadat de man de garnalen heeft opgegeten wil hij een tukje doen. Het meisje pakt haar telefoon en zet het geluid van de muziek keihard aan.

De man kan de slaap niet vatten en zegt: “Zet dat ding uit!” Waarop het meisje antwoordt: “Ik heb mijn kaartje voor de trein betaald en doe wat ik wil!” Hierop wordt de man boos, pakt de telefoon, maakt het raam open en gooit de telefoon naar buiten. Het meisje trekt op haar beurt aan de noodrem.

Girl on train

“haha,” zegt de man, “dat gaat je minstens 200 euro kosten voor het trekken aan de noodrem.” ‘ja,” zegt het meisje, “en jou minstens 10 jaar gevangenisstraf als ze na mijn verhaal jouw vingers ruiken!”