Hij werd jarenlang gepest op jonge leeftijd – maar dan doet hij mee aan Holland’s Got Talent!

Pesten, hatelijke opmerkingen of geweld vanwege het uiterlijk is diep onrechtvaardig en moeilijk om mee te leven. Dit kan diepe gevolgen hebben voor iedereen, en het is nooit iets normaal dat zomaar geaccepteerd zou moeten worden. 10-jarige Daniël Stosic uit Deurne weet er alles vanaf.

Al op jonge leeftijd werd hij gepest. Ze riepen homo naar hem of zeiden wat over zijn staartje. Hij heeft het er een lange tijd erg lastig mee gehad. Het gaat nu gelukkig wat beter, want hij ziet zijn pestkoppen niet mee zo vaak.

Gelukkig kon hij altijd toeverlaat zoeken in zijn passie dansen. “Als ik dans ben ik blij.” Het ventje wil geen slachtoffer zijn en is zich door het dansen zelfverzekerder gaan voelen. Wat hem uiteindelijk deed besluiten om mee te doen aan het televisieprogramma Holland’s Got Talent.

De jongen blijkt een echt talentje te zijn. Hij wist uiteindelijk als derde te eindigen in de talentenjacht en daar snoert hij de perstoppen de mond mee.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!