Worden Mattie en Wietze weer matties?!

Gisteravond plaatste radiozender Qmusic een mysterieuze video op Instagram die de gemoederen flink bezighoudt. Komt Wietze misschien terug? Worden Mattie Valk en Wietze de Jager weer matties? Wij hopen het zo… Zou dat even leuk nieuws zijn!

Typemachine
Op een ouderwetse typemachine worden de woorden getypt: ‘Vanaf volgende week bij Q, terug en vernieuwd’. Met als bijschrift bij de video: ‘Zet het in je agenda: dinsdag 1 augustus’.

Het Geluid
Het kan natuurlijk ook dat de spelshow ‘Het Geluid’ weer terugkeert op de zender, wat veel luisteraars ook denken. Een andere groep hoopt op de terugkeer van (oud) Q-dj Wietze.

Heftige breuk
Begin mei werd bekend dat het populaire Qmusic-duo Mattie en Wietze stopten met hun ochtendshow. Dit terwijl ze twee weken ervoor nog 24/7 geboeid met elkaar door het leven gingen vanwege het 5-jarig bestaan van hun populaire ochtendshow.

Onbekende toekomstplannen
Sinds die heftige breuk van de twee eerst zo goede vrienden brengt Wietze veel tijd thuis door met zijn dochtertje. Over zijn toekomstplannen is verder niet veel bekend. Fans vinden het verdacht stil rondom Wietze, sommigen vermoeden dat hij meedoet aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Mattie is momenteel op vakantie.

Eerste kindje
Qmusic dj Wietze de Jager en zijn vrouw Lieke Veld werden op 13 januari dit jaar ouders van hun eerste kindje. Hun dochter draagt de naam Juul Bettie de Jager.