Meteen naar de inhoud
Home » 11 Dingen die je nooit met een ‘leuter’ moet doen

11 Dingen die je nooit met een ‘leuter’ moet doen

  • door

1. DON’T: Een ‘harde’ buigen. Een ‘leuter’ is niet gemaakt om in extreme hoeken en bochten te buigen en al helemaal niet in een goeie conditie. Buig een leuter nóóit verder dan 30 graden

2. DON’T: Erin bijten. De huid van de leuter is enorm gevoelig en het zou kunnen leiden tot ernstig (blijvend) letsel.

3. DON’T: Een leuter slaan. Een leuter is geen miniatuurversie van een boksbal en zo zou je het dus ook niet moeten behandelen.

 4. DON’T: Overmatig er overheen wrijven. Natuurlijk is een beetje wrijving altijd oké, maar iets té enthousiast wrijven over zijn geslachts deeltje kan leiden tot irritatie en zelfs schaafwonden.

6. DON’T: Maak het niet schoon met huishoudmiddelen. Ja. Een leuter kan veel hebben, maar bewaar die allesreiniger alsjeblieft voor het aanrecht en níét voor zijn geslachts deel.

7. DON’T: Stoom zijn ‘ballen’ niet. Die rimpels die in zijn ballen zitten? Dat is normaal.

8. DON’T: Ga nooit op een leuter staan. Nee. Ook niet om te testen hoe sterk die leuter nou werkelijk is.

9. DON’T: Belast niet de elasticiteit van zijn leuter. Het lijkt misschien een onschuldig idee om even aan zijn leuter te trekken, maar hier is deze natuurlijk totáál niet voor gemaakt.

10. DON’T: Oefen niet te veel druk uit op een leuter. Zijn geslachts deeltje is enorm gevoelig en is niet bestand tegen (te) veel druk.

11. DON’T: Probeer nooit iets in zijn leuter te stoppen. Wij hopen vooral dat dit punt voor zich spreekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.