Meteen naar de inhoud
Home » Deze 11 foto’s zijn prachtig, maar minder leuk als je een zwakke maag hebt. Foto nummer 3 zal je niet snel meer vergeten

Deze 11 foto’s zijn prachtig, maar minder leuk als je een zwakke maag hebt. Foto nummer 3 zal je niet snel meer vergeten

  • door

Waarschuwing: Dit artikel bevat foto’s die op sommige lezers schokkend kunnen overkomen.

Of je nu een probleemloze zwangerschap beleeft of niet, of je nu heftige weeën hebt of niet, ongeacht of het gaat om een natuurlijke bevalling of een keizersnede: het moment waarop een baby het levenslicht ziet, blijft een van de wonderen van de natuur. Mensen die nog geen geboorte gezien hebben, zijn wellicht nieuwsgierig naar hoe dit eruitziet.

Vandaag wordt die wens ingelost door de smartphone. Er zijn heel wat stelletjes die dit moment met hun camera vastleggen en vervolgens met de wereld delen. Het resultaat? Ontroerende, grappige, intieme en vaak onvergetelijke beelden.

1 – Strekken!

2 – De wereld op zijn kop!

3 – Een welverdiende omhelzing.

4 – Iets meer drukken, alsjeblieft!

5 – De navelstreng doorknippen?

6 – Mama doet de rest.

7 – Tranen van vreugde.

8 – Een familiaal onderonsje.

9 – Ik heb je schat.

10 – Een met de natuur.

11 – Hartverwarmend.

Deze foto’s laten niemand koud. Het is fascinerend hoe ditzelfde moment toch telkens heel uniek is. Spontane, persoonlijke beelden vol liefde. Maar wat zullen de kinderen denken als ze deze foto’s later te zien krijgen? Het wonder van het leven zal ons nooit vervelen!

DEEL deze unieke foto’s met je vrienden!

Bron: Buzzfeed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.