Meteen naar de inhoud
Home » Deze 11-jarige vond iets vreemds in het zand – seconden later beseft hij dat het een menselijke arm is

Deze 11-jarige vond iets vreemds in het zand – seconden later beseft hij dat het een menselijke arm is

  • door

De 11-jarige Connor Fitz-Gerald was met zijn vrienden op het strand van Marina Dunes, Californië, aan het spelen, toen ze plotseling iets heel angstaanjagend ontdekten, dit meldt KSBW Nieuws van de Actie .

De kinderen waren bezig met het graven van grachten in het zand, toen ze zich realiseerden dat een klein meisje was begraven onder het zand. De 5-jarige Alyssa Bostic was begonnen met het graven van een kleine grot, die vervolgens was ingestort en haar volledig ingegraven had.

Youtube / KSBW Action News 8

Connor besefte de ernst van de situatie en handelde daarom heel vlug – nadat hij haar hoofd bevrijd had, begon hij haar levenloze lichaam omhoog te trekken. Alyssa had zand in zowel de mond, neus en ogen, en gaf geen tekenen van leven.

Er waren geen volwassenen aanwezig, maar gelukkig wist Connor precies wat te doen. Hij had de acteurs in de tv-serie “NCIS” zien reanimeren, en hij besloot om hetzelfde te doen voor het kleine meisje.

Toen opende Alyssa plotseling haar ogen.

Youtube / KSBW Action News 8

“Ik ben zo blij dat hij dit heeft gedaan, ‘Wacht, er is iets mis hier. En er is geen enkele ouder aanwezig. De dichtstbijzijnde volwassene was honderden meters verwijderd van de locatie,’” zei zijn vader, Tim Fitz-Gerald.

Wanneer de volwassenen uiteindelijk op de locatie aankwamen, belden ze onmiddellijk een ambulance. De zorgverleners, die minuten later aan het strand aankwamen, vertelden dat ze niet zeker waren of Alyssa het zou hebben overleefd zonder de inspanning van Connor.

Alyssa is inmiddels volledig hersteld en voelt zich helemaal goed. De heldendaad van de 11-jarige Connor ging ook niet onopgemerkt – hij kreeg namelijk de “National Youth Hero Award” van de organisatie genaamd de American Legion Auxiliary.

Youtube / KSBW Action News 8

Het is een prijs die hij echt wel verdient! Denk je niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.