Meteen naar de inhoud
Home » 11-jarige zingt “All-American Girl” van Carrie Underwood en krijgt staande ovatie van juryleden

11-jarige zingt “All-American Girl” van Carrie Underwood en krijgt staande ovatie van juryleden

  • door

Als je aan mij vraagt of ik een bekende vrouwelijke countryzangeres en songwriter van het afgelopen decennium ken, schiet slechts één persoon te binnen: Carrie Underwood. Nadat Carrie het vierde seizoen van American Idol won, verkreeg ze al gauw de sterrenstatus in de country muziekwereld en sleepte ze meer awards binnen dan ik kan tellen.

 

Is er iemand die de potentie heeft om de volgende Carrie Underwood te worden? Het antwoord op deze vraag was voor mij “nee”, totdat ik deze video zag.

Maak kennis met Chloe Channell. Ze is 11 jaar oud en wil heel graag een countrymuziek legende worden. Om een ​​muziekster te worden is echter zowel een diep verlangen als talent nodig. Gelukkig beschikt Chloe over beide kwaliteiten. Toen gevraagd werd naar haar motivatie, antwoordde Chloe:

“Ik zing altijd. Ik wil mensen zien glimlachen wanneer ik zing, meer vraag ik niet.”

Je kunt Chloe’s fantastische vertolking van Carrie Underwood’s “All-American Girl” in onderstaande video bekijken. Tegen de tijd dat het filmpje voorbij is, zul je er net als ik van overtuigd zijn dat Chloe alles in huis heeft om een grote countryster te worden.

Wat vond jij van Chloe’s optreden? Laat het ons weten in het reactieveld hieronder!

DEEL dit artikel over Chloe Channell met je vrienden en familie.

LEES OOK:Woedende kerel neemt op wel heel brutale manier wraak op bedriegende vriendin (Schokkende Beelden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.