Meteen naar de inhoud
Home » Na 11 weken kwam hij ter wereld. Wat de moeder toen op Facebook plaatste? Dit laat mij nadenken…

Na 11 weken kwam hij ter wereld. Wat de moeder toen op Facebook plaatste? Dit laat mij nadenken…

  • door

Tifanny is al een trotse moeder van twee prachtige gezonde zonen. Toen maakte ze iets verschrikkelijke mee. Iets wat geen enkele moeder kan vergeten.

Na ongeveer 11 weken in haar zwangerschap kreeg ze te horen dat ze een miskraam had. Het hartje van haar nog ongeboren zoon was gestopt met kloppen. Wat Tiffany toen besloot te doen liet mij nadenken over het leven.. Ik kon mijn tranen bijna niet bedwingen. Ze besloot een foto te maken en deze op Facebook te delen met de wereld. Maar hier bleef het niet bij. Ze schreef er een emotionele text bij.

Een tekst die misschien niet voor iedereen te begrijpen is, maar een tekst die een manier is voor een moeder om ermee om te gaan. Een tekst waar andere vrouwen met hetzelfde probleem misschien kracht uit kunnen halen.

“Dit is mijn hand. Vasthoudend aan mijn lieve zoon, Ezekiel. Hij werd geboren op 20 Januari 2016. Het is te vroeg. Zijn hartje stopte met kloppen na precies 11 weken en twee dagen. Hij had een sterke hartslag de eerste 11 weken. Dat was me toch een rustgevend en prachtig geluid.. We waren ons al aan het klaarmaken op een nieuw leven met onze zoon.

Hij was niet nog een cel. Zijn lichaam was al gevormd. Kijk eens naar de details. Zijn kleine vingertjes, teentjes. Het klinkt misschien raar, maar ik voel me gezegend om zijn moeder te zijn. Ik hoop dat hij de rust vindt die hij verdient.

Een miskraam is iets wat geen enkele moeder of vrouw ooit zou kan vergeten. Echter, Tifanny vond een manier om haar pijn te kunnen uiten. Een manier van afsluiting voor haar. En dat is wat wij allemaal verdienen met tegenslagen zoals deze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.