Meteen naar de inhoud
Home » 12 Dingen die mannen niet BOEIT tijdens de vrij partij

12 Dingen die mannen niet BOEIT tijdens de vrij partij

  • door

Vrouwen zijn over het algemeen preutser tijdens de vrij partij dan mannen. Mannen maken zich gewoon veel minder druk. Gewoon keihard vlammen in bed, niks meer niks minder.  Daarom hier 12 dingen die mannen echt geen ene shit boeit tijdens een goede vrij partij.

1. Het maakt mannen geen bal uit dat jouw ‘doosje’ naar bloemetjes ruikt. Sterker nog, dat verlepte doosje van je hoort eigenlijk gewoon naar ‘ doosje ‘ te ruiken. Als je dan toch al in bed ligt, valt er weinig meer aan die geur te veranderen, dus nee, mannen maken zich er niet druk om.

2. Haren op jouw doos. Het is geen deal-breaker, zoals vrouwen denken. Een man stopt zijn joekel van een boomstam er toch wel in. Daarnaast, veel mannen zouden hun leven op het spel zetten voor een vrij partij beurt, dan maar met haar. Zolang er maar geknald wordt. Door de bomen vindt een man het bos uiteindelijk toch wel!

 

3. Of je beneden daar een fucking waterval hebt lopen of niet. Mannen denk nu eenmaal: Gas is alles, remmen is angst.  Hij steekt hem er toch wel in!

4. De welbekende ‘doos’ geluidjes. Tja, dat hoort nu eenmaal bij een goede vrij partij. Al zingt jouw doosje het Wilhelmus, maakt mannen helemaal niks uit. Oké, misschien vinden ze dat dan wel bijzonder.. Maar die gekke geluiden horen er nu eenmaal bij. Dus het is allemaal niet vies. HET HOORT! Niet zeiken en verder gaan met die goede zweetpartij.

5. De hoeveelheid geluid die je als vrouw produceert. Al zeg je helemaal niks of al krijs je de hele buurt bij elkaar, hoewel je buren dat wellicht niet leuk vinden, het kan mannen gestolen worden.  Doe lekker waar jij je prettig bij voelt, en maak je niet druk om ons.

6. Die zware borsten van je. Mannen denken er niet bij na, en maken zich er daarom ook niet druk om. Die dingen gaan tijdens een hevige vrij partij nu eenmaal goed op en neer bewegen. Zo niet, dan doet de man iets gruwelijks fout. Dus als jij er als vrouw problemen mee hebt dat die zware borsten van je op en neer bewegen, dan moet je er zelf wat aan doen!

 

7. Ja, je hebt een poep – gaatje. BOEIEN! Iedereen heeft een poep – gaatje, doe er niet zo moeilijk over, bitch.

8. Je haar gaat er focked up uit zien. Jullie vrouwen denken daar tijdens zo een hete vrij partij er misschien aan. Mannen niet. Die denken überhaupt niet, nouja, ze denken aan een vrij partij. En niet aan al die onnozele dingen waar vrouwen aan denkt. Zoals dat hun haar door de war gaat.

9. De bek die jij tijdens de vrij partij trekt. Don’t care. Mannen zullen het gewoon hartstikke ‘heet’ vinden. Of denken, het zal er wel bij horen. Druk maken hooomaaar.

10. Hoe lang het duurt voordat jij komt. Al duurt het meer dan een halfuur. Maakt niks uit voor de man. Zoals eerder al gezegd, gas is alles en remmen is angst. Niks is meer ‘spannender’ voor een man dan een vrouw laten komen. Hooguit het winnende doelpunt scoren in de WK-finale misschien, maar dat is tot op heden toch voor niemand weggelegd. Dus blijft het bij een vrouw laten klaar komen.

11. Geef mannen hints! Als die klote vrij partij helemaal niks is. Vertel de man dan wat hij moet doen. Wil je het langzamer, wil je het sneller, wil je van achter gepakt worden, wil je daarbeneden ‘vermaakt’ worden. Zeg het. Mannen kunnen niet ruiken wat je wil. Mannen ruiken onze eigen zweetlucht en jouw naar bloemetjes ruikende doos. Dus vertel de mannen wat ze moeten doen. Het maakt een man echt niks uit dat hij te horen krijgt wat hij moet doen.

12. Mannen hoeven niet altijd een ‘BJ’. Het maakt mannen niet uit dat je het zuigen op een lollypop weigert. Volgende keer weer een nieuwe kans. Je gaat hem heus nog wel een keer zuigen, is het niet vandaag dan morgen wel. Maak je er niet druk om… en gewoon zuigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.