Meteen naar de inhoud
Home » 12 jaar nadat ze als baby achtergelaten werd, heeft dochter een krachtige boodschap voor haar biologische moeder.

12 jaar nadat ze als baby achtergelaten werd, heeft dochter een krachtige boodschap voor haar biologische moeder.

  • door

Twaalf jaar geleden bracht een moeder uit Westminster haar pasgeboren baby naar een brandweerkazerne. Ze gaf haar baby aan twee brandweermannen en werd daarna nooit meer teruggezien. Het was Tom O’Neill die het meisje op 15 februari 2003 in ontvangst nam. “Voor de deur stond een stel die me een baby gaven” vertelt hij. Deze handeling was echter perfect legaal, maar dat maakte de situatie er niet minder droevig om. Volgens de plaatselijke wetgeving kunnen moeders hun pasgeboren en ongewenste baby’s tot drie dagen na de geboorte als vondeling achterlaten – zonder dat er vragen worden gesteld.

Tegelijk had een stel genaamd Julie en John Burke moeilijkheden om zwanger te geraken en wilden daarom een kind adopteren. Die avond kregen ze plotseling een telefoontje van een vriend van de familie. “Lieve hemel, er werd een baby bij de brandweerkazerne achtergelaten” herinnert Julie zich. “Ze was zo klein en had zo van die prachtige, grote bruine ogen.”

De familie Burke wist dat dit hun dochter zou worden. Halle is nu 12 jaar oud en ze heeft altijd geweten waar ze vandaag kwam en wie haar gered heeft. “Er zijn een heleboel vrouwen die bang zijn om een baby te krijgen en dan maken ze de verkeerde keuzes, maar mijn biologische moeder nam echt een heel goede beslissing” vertelt het meisje nu.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.