Meteen naar de inhoud
Home » 12-jarige zou een broertje krijgen – toen stelde de dokter haar een vraag die ze niet kon weigeren

12-jarige zou een broertje krijgen – toen stelde de dokter haar een vraag die ze niet kon weigeren

  • door

Op dinsdag vorige week werd Dede Carraway’s derde kind geboren. In de verloskamer waren haar man (de vader van het kind), een arts, en hun twaalf-jarige dochter Jacee aanwezig.

Voor de geboorte had Jacee al wekenlang lopen vragen of ze ook in de verloskamer mocht zijn tijdens de geboorte, en na veel gezeur was het antwoord eindelijk ja.

Maar hier bleef het niet bij. Vlak voor het allemaal echt begon vroeg de dokter of ze hem wilde helpen bij de bevalling, schrijft de Daily Mail.

Enigszins geschokt door de vraag beantwoordde de twaalf-jarige:

Wat? Nee!

Maar even later veranderde ze van gedachten.

Ze kreeg een laboratoriumjas en latex handschoenen aan, en toen was het zover.

De dokter liet haar tijdens de hele bevalling zien wat ze moest doen, en liet haar toen zien hoe ze haar handen moest houden.

Samen hielpen ze haar broertje Cayson de wereld in.

Jacees vader filmde de geboorte, en vervolgens besloot hij om deze foto’s te publiceren op Facebook. Onder een van de foto’s schrijft hij:

Ik hou van haar angstige kreten van vreugde!

Ik was het die hem ter wereld bracht, vertelt Jacee in de Daily Mail en vervolgt: Ik moest de baby duwen en trekken… het was, wow, ik heb al eerder doktertje gespeeld, maar dit was echt. Ik was erg nerveus.

Binnen slechts een paar dagen werd de originele foto meer dan 220.000 keer geliked en 193.000 keer gedeeld!

In een interview met Fox40 zegt de twaalf-jarige:

Het was het beste moment van mijn leven!

In het interview vertelt ze ook dat ze er altijd van droomde om later als dierenarts te werken, maar na deze ervaring zal ze er waarschijnlijk naar streven om een vroedvrouw te worden.

Wow, wat een ervaring! Het is echt cool om te zien hoe Jacee hielp bij de geboorte, gezien het feit dat het enorm stressvol is en er veel druk op stond. Deel dit om deze dappere twaalf-jarige te vieren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.