Meteen naar de inhoud
Home » 12 Mannen staan stil op het podium. Wanneer de muziek begint? Let goed op de man in het midden!

12 Mannen staan stil op het podium. Wanneer de muziek begint? Let goed op de man in het midden!

  • door

Als het gaat om talentenjachten zijn de juryleden vaak sceptisch over mannelijke zanggroepen — en ik snap nog steeds niet waarom. Ze weten het publiek namelijk altijd iets onverwachts te geven. Natuurlijk zit er een groot verschil tussen “boy bands” en mannelijke koren. Naar mijn mening is deze groep, “The Kingdom Tenors,” een mix van beiden. In de volgende video maken we kennis met een groep jonge mannen die het podium van Britain’s Got Talent betreden voor hun auditie. De mannen in de leeftijd van 21-31 doen allemaal verschillende dingen voor hun dagelijkse werk — er zit onder andere een automonteur, leraar en barman bij.

 

Ondanks dat ze verschillend werk doen, hebben ze één ding gemeen: Deze jongens zijn niet alleen jong en knap, ze zijn ook nog eens serieus getalenteerd en weten dat ze iets toe te voegen hebben aan de show. Zoals je kan zien in de clip waren de juryleden in het begin sceptisch over deze groep mannen.

Ik snap dat het lastig is om een groep van 12 zingende mannen ‘verkoopbaar’ te maken aan muziekfans, maar zodra ze hun muziekkeuze bekend maken wordt het duidelijk dat deze jongens meer geïnteresseerd zijn in het geven van een uniek optreden dan in het worden van popsterren. Hun versie van Josh Groban’s “You Raise Me Up” klinkt werkelijk fantastisch en is absoluut het kijken en luisteren waard.

Wat vind jij van hun optreden? Ben je er van onder de indruk, vergeet deze video dan niet te delen met vrienden op Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.