Meteen naar de inhoud
Home » 13 gekke dingen waar mannen helemaal op gewonden van raken

13 gekke dingen waar mannen helemaal op gewonden van raken

  • door

Van sommige dingen snappen we dat mannen op gewonden worden: ongeklede mensen, foto’s van ongeklede mensen, bewegende beelden van ongeklede mensen, ongekleed zijn, aangeraakt worden door een ongekleed persoon, aangeraakt worden terwijl hij ongekleed is… De lijst is eindeloos en heel erg ongekleed-gerelateerd. Maar soms snappen we echt niet wat er nou zo op windend aan is. Zoals deze 13 dingen:

1. Dat liedje wat hem doet denken aan de eerste keer dat hij een klaar koming had op de achterbank van een auto. Iedereen heeft zo’n liedje (of liedjes) die ze in de mood brengen. Misschien is het een techno-hitje of een rocksong dat hot voelt of een liedje wat hij op de achtergrond had staan toen hij de beste vrij partijtje van zijn leven had.

2. Als hij een vleugje van je parfum ruikt. Geur is het sterkste zintuig dat gerelateerd is aan geheugen. Plus, parfum is ervoor gemaakt om aantrekkelijk te zijn. Als iemand voorbij loopt met hetzelfde geurtje als zijn partner of voormalige liefde, dan vraagt hij zich zeker af waarom hij zo op gewonden is.

3. Als hij een glimp van zijn eigen ongeklede lichaam opvangt in de spiegel en zich realiseert dat hij er goed uitziet vandaag. Mensen houden ervan om ongekleed te zijn. En hoewel je het misschien niet toegeeft, je hebt echt wel eens naar jezelf gekeken als je uit de douche kwam en gedacht dat je er echt wel heel erg oké uitzag.

4. Het eten van een paar stukken pompoentaart… of aardbeien… of oesters… of… De lijst van eten dat op windend is is vrij lang. En hoewel niet iedereen een klaar koming krijgt van pompoentaart, hij heeft waarschijnlijk wel twee voedingsmiddelen die wel voor hem werken.

5. Als jij een rode jurk aantrekt. Ja, er is een reden dat Valentijnsdag helemaal om de kleur rood draait. Onderzoekers zeggen dat het de kleur is die het meest met op winding wordt geassocieerd. Dus de volgende keer als je iemand probeert te verleiden, kun je het best iets roods aantrekken.

6. Een kietelgevecht als jullie zondagochtend nog in bed liggen. Dit is technisch gezien een fetisj, maar wel één die heel veel mensen hebben. Het staat bekend als “knismo lagnia,” en het is deels de reden waarom je kietelgevechten krijgt met je lief.

7. Dat je over zijn rug krabt. Ja, deze is anders genoeg om een eigen naam te krijgen: acarophilia.

8. In een bed liggen met schone lakens. Als jij ervan houdt om in een fris en schoon bed te stappen, ben je niet de enige. Volgens een Engels onderzoek vinden zowel mannen als vrouwen schone lakens een turn-on. Misschien verklaart dit waarom vrij partijtjes in hotels zo verleidelijk is.

9. Angst. Ja, dit bestaat een soort van echt. Het is wetenschappelijk bewezen (thanks, wetenschap!), maar angst windt je niet zo direct op als andere dingen in deze lijst. Maar omdat angst en op winding een paar elementen met elkaar gemeen hebben (buiten adem zijn, een hogere bloeddruk krijgen) maakt je brein soms de fout dat je op gewonden bent, terwijl je eigenlijk bang bent.

10. Als je zijn shirt aantrekt als je ’s ochtends uit bed stapt. Er is iets heel hots aan vrouwen die zijn shirts aantrekken. Er zou geen reden moeten zijn waarom prachtige vrouwen in zijn eigen kleren hem op gewonden maakt, maarja, hij kan er niks aan doen.

11. Als je weet hoe je gitaar moet spelen. Muzikanten zijn hot. En eigenlijk telt elk instrument, behalve de accordeon misschien. Nouja, eigenlijk is dat ook best hot.

12. Als je hem aan het lachen kunt maken. Een goed gevoel voor humor is altijd superhot.

13. Als je super, super, super nerdy doet over je hobby’s. Nerdy is een andere manier om “zo gepassioneerd dat het beschamend is” te zeggen. Je hoeft niet eens typische mannendingen als spelletjes en Star Wars leuk te vinden. Als je gepassioneerd bent over iets – wat dan ook – is dat gewoon hot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.