Meteen naar de inhoud
Home » 13-jarig meisje krijgt schrik van haar leven als ze deze ‘douchegel’ ziet staan tijdens het douchen

13-jarig meisje krijgt schrik van haar leven als ze deze ‘douchegel’ ziet staan tijdens het douchen

  • door

Een 38-jarige pervert heeft geprobeerd een minderjarig meisje te begluren terwijl ze onder de douche stond. De man had een gaatje geknipt in een leeg douchegelflacon en filmde haar met een gsm die hij in de fles had gestoken. Eerst had hij al eens een vrouw op die manier gefilmd “om te oefenen”.

Michael Magic, een 38-jarige magazijnier uit het Britse Bristol, verborg een gsm met camera in de plastic fles die ooit Axe douchegel bevatte. Daarna plaatste hij het flacon in een badkamerkastje en richtte hij het naar de douche. Videobeelden tonen duidelijk hoe Magic het toestelletje in positie brengt op het rekje.

FOTO: AVON AND SOMERSET POLICE

Het 13-jarige meisje dat zich wilde douchen, merkte het vreemde flesje op en lichtte haar moeder in. “Ze ontdekte dat er in de fles een gsm verscholen zat. Ze keek ernaar en zag dat er een video opstond, van de beklaagde die het toestel in het plastic omhulsel stak en het geheel in een badkamerkastje zette, naar de douche gericht. De beklaagde had een gaatje in de fles geknipt zodat de camera de douchte kon filmen.”

FOTO: AVON AND SOMERSET POLICE

Magic verontschuldigde zich meteen bij het meisje dat de camera had ontdekt. Hij bekende ook dat hij het al eerder gedaan en dat hij niet wist hoe hij zoiets in zijn hoofd had kunnen halen. De man pleitte schuldig aan voyeurisme en werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar met uitstel. Daarnaast moet hij het slachtoffer een boete betalen en moet hij in behandeling voor zijn gedrag.

Bron: THE SUN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.