Meteen naar de inhoud
Home » 15-jarig meisje schiet eigen mama dood en post dan ijzingwekkende boodschap op Facebook

15-jarig meisje schiet eigen mama dood en post dan ijzingwekkende boodschap op Facebook

  • door

Een 15-jarig meisje heeft deze week haar eigen moeder in koelen bloede vermoord. Daarna postte het meisje een ijzingwekkend bericht op Facebook en vroeg ze aan haar beste vriendin om alles mee op te kuisen.

De feiten vonden donderdag plaats in Morrison, in de Amerikaanse staat Illinois. De 15-jarige Anna Schroeder zou haar mama Peggy thuis opgewacht hebben. Toen die thuis arriveerde, schoot de dochter haar eigen moeder met een revolver in het hoofd en postte ze een opmerkelijke boodschap op het profiel van de 53-jarige vrouw.

“Ik weet niet of je mij nu kan zien, maar ik wil je gewoon laten weten dat je mijn beste vriendin was. Er zijn zoveel dingen die ik je nog wilde zeggen of nog wilde doen met jou. Ik was niet altijd de beste dochter en dat spijt me echt. Ik hou zoveel van je en ik wil gewoon dat je weet dat ik je nooit zal vergeten.”

Berichtje naar vriendin

Vervolgens stuurde ze naar haar vriendin Rachel Helm (ook 15) een berichtje dat ze haar mama had vermoord. Toen die haar niet geloofde, stuurde ze een foto van het lichaam door als bewijs en vroeg ze haar hulp bij het opkuisen. Rachel haastte zich daarop naar haar vriendin, waarna de twee meisjes de bloedvlekken uit het tapijt probeerden te schrobben.

Rachel bleef die nacht slapen bij Anna en op vrijdag verplaatsten ze het lichaam van de living naar de slaapkamer, waar ze Peggy met een bedlaken bedekten. De twee besloten om hun haar te verven en weg te lopen.

Lees verder onder de foto

Brandstichting

Zaterdagochtend zetten ze het huis in brand in de hoop om alle bewijzen te vernietigen. Anna trok daarna na het huis van haar vader en Rachel ging terug naar huis. Een brandweerman die toevallig in de buurt was, kon het vuur echter snel blussen en Rachel vertelde thuis aan haar moeder wat er gebeurd was.

Anna werd door de politie opgehaald bij haar vader en bekende de feiten. Ze wordt nu aangeklaagd op verdenking van moord in de eerste graad en zal zich op 8 augustus voor de rechter moeten verantwoorden.

Bron: THE SUN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.